Нагадаємо нашим читачам, що в Україні через спалах коронавірусу covid-19 уряд запровадив карантин. Відомо, що обмежувальні заходи, попередньо, діятимуть до 3 квітня. У зв'язку з цим від лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко надійшла інформація про "паузу" для опозиційної діяльності щодо діючої влади.

Про це стало відомо завдяки заяві Юлії Тимошенко, яку вона озвучила в ефірі одного з українських телеканалів. До речі колишня глава Кабміну прийшла на ефір у чорній масці.

Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow
Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow

Відомо, що Юлія Тимошенко безпосередньо звернулася до глави Кабміну, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, однак він не був присутній у студії, прем'єр вийшов на зв'язок у дистанційному режимі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Пан прем'єр-міністр, я абсолютно точно усвідомлюю, який зараз ком проблем ліг на плечі української влади. І тому наша команда свідомо вирішила призупинити опозиційність, будь-які політичні пікетування, протистояння. Зараз прийняли рішення зробити все, щоб допомогти і вам, і уряду, і президенту. Усіма нашими знаннями і можливостями, як у цій ситуації проходити важкий етап нашого життя", - заявила Тимошенко.

На таку репліку Тимошенко Шмигаль відреагував: "Дякую, Юлія Володимирівна, за вашу конструктивну позицію".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коли в Україні введуть надзвичайний стан через коронавірус — колега Тимошенко "злила" таємницю РНБО.

Як повідомляв Знай.uа Петро Відважний і Юля в чорній масці — як депутати захищаються від коронавірусу в Раді.

Знай.uа писав, Тимошенко поставила під сумнів коронавірус в Україні – "Немає реальної статистики".