Народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що наразі знаходиться в одній з столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Я в Олександрівській лікарні, здав 2 тести один результат негативний, інший позитивний. Сьогодні здав третій. Чекаємо на результати, їх ще нема", - написав він.

Водночас "слуга" запевнив українців, що з іншими хворими народними депутатами не спілкувався, і взагалі не знає, де міг підчепити, ймовірно, коронавірус.

Верховна Рада України (Джерело фото 112.ua)
Верховна Рада України (Джерело фото 112.ua)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"З нардепом Шаховим не спілкувався з нардепом з ОПЗЖ, про якого теж пишуть ЗМІ, теж. За кордоном останні місяці не був. Взагалі був на самоізоляції. В комітетах не був. На засіданні у вівторок був, але в масці. Переживаю за родину", - підкреслив він.

До слова, наразі серед нардепів це не перша підозра на коронавірус. Так у депутата фракції "Опозиційна платформа – За життя" Олександра Лукашева діагностували цю смертельну інфекцію, а у Руслана Горбенка зі "Слуги народу" ще перевіряють тест.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ірпені затримали чоловіка, який продавав по інтернету несертифіковані тести на COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар привезла коронавірус з Іспанії і рознесла його за медичним працівникам.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Романенко розкритикував українців, які не дотримуються карантину.