Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому передав "привіт" меру Черкас Анатолію Бондаренко і натякнув місцевій мерії на сепаратизм через їх рішення достроково скасувати карантин.

"Окремий полум'яний привіт особисто від президента, а також Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України я хочу передати меру міста Черкаси, який разом з міською радою загубили календар і збиралися пом'якшувати карантинні заходи раніше 11 травня. Це спроба заробити політичний рейтинг ціною життя і здоров'я мешканців міста. Це матиме відповідні юридичні наслідки", - заявив Зеленський.

Також Зеленський порадив іншим місцевим владам не плутати слова "децентралізація" та "автономія".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, жителям Черкас дозволили прогулянки в парках і скверах міста, а спортмайданчики відкриті для тренувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.