У мережі оприлюднили унікальний та водночас кумедний ролик, на якому президент України Володимир Зеленський "облизує" об'єктив камери.

Відповідне відео з цим оприлюднили на фан-сторінці українського лідера в Instagram.

Відтак, на кадрах видно, як Зеленський в наповненому залі із людьми, дуже знервовано ходить біля камери, а потім неочікувано підходить та робить вигляд, ніби облизав її. Ймовірно ролик був зроблений під час чергових зйомок відомого серіалу "Слуга народу", який так раніше сподобався українцям.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Водночас саме відео прихильникам українського лідера сподобалося, і вони почали запевняти, що це президент, якого і заслуговує наша країна. Також знайшлися в коментарях і ті, які заявили, що Зеленський не гідний крісла глави держави і лише робить гірше українцям.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителям Черкас дозволили прогулянки в парках і скверах міста, а спортмайданчики відкриті для тренувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.