Народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Холодов заявив, що його колега-нардеп Микола Тищенко має принести свої вибачення за ситуацію навколо ресторану "Велюр" і сплатити штраф у 17 тисяч гривень за порушення карантину.

Відповідну відеозаяву нардеп опублікував у соціальній мережі Facebook.

Карантин должен быть одинаковым для всех. Несправедливость порождает недоверие ко всем, к партии и Президенту. И вызывает такие события, как в Черкассах.

Geplaatst door Андрій Холодов op Zaterdag 2 mei 2020

"Хотів би офіційно відреагувати на ситуацію з Миколою Тищенком і його рестораном "Велюр" і хотів би сказати, якщо справедливість одна для всіх, то Миколі Тищенку слід було б заплатити не такі вже великі для нього гроші - 17 тисяч гривень - і публічно вибачитися перед своїми колегами і перед народом України. Я чекаю, Коля, цього", - сказав Холодов.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Микола Тищенко, фото Instagram
Микола Тищенко, фото Instagram

Сам депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко спростував інформацію про те, що його елітний ресторан "Велюр" працює всупереч введеному в Україні карантину. Відповідний допис політик і відомий ресторатор розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ресторан Тищенка на карантині як відображення плювка влади в обличчя українцям, - бізнесмен.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Які ж ви виродки!" - українець емоційно звернувся до Тищенка та "Слуг народу".

Також Знай.ua писав, що Мосейчук вправила мізки Тищенку - "Ресторан Колі котлети" і "ждуни".