Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. Міський голова вийшов на алею в центрі міста, де Зеленський вперше оголосив, що буде балотуватися в президенти і досить жорстко відповів на "привіт", переданий президентом раніше.

Анатолій Бондаренко відреагував на відкриту проти нього кримінальну справу і попередив президента, що Черкаси будуть чинити опір у разі переслідувань за пом'якшення карантину. "Я думав, ви будете саджати корупціонерів, а не міських голів". Він також додав, що Черкаси - місто вільного козацтва, який ніколи і нікому не вдавалося перемогти. Тому загрози і "привіти" від Зеленського його не лякають.

Варто нагадати, що днями мер Черкас Анатолій Бондаренко несподівано став обличчям коронавірусного бунту, адже фактично скасував карантин у місті. В результаті на такі дії чиновника відреагував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а також і сам президент Володимир Зеленський, передавши останньому "полум'яний" привіт.

"У стакий разу не привіти, а дії. Я вас останній раз попереджаю і раджу заспокоїти свої таланти", - говориться в повідомленні, яке адресоване нібито від Трофімова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Та сама листування

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.іа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.