У лідера Північної Кореї, здається, є сліди голки на його зап'ясті. Слід помітили під час його першої публічної появи через 20 днів. Кім Чен Ина показали під час відкриття фабрику, на тлі циркулюючих чуток про здоров'я верховного лідера.

Про це пише Daily Mirror.

Загадковий слід був помічений на зап'ясті, коли північнокорейський лідер повернувся на публіку після 20-денної відсутності.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Ходили чутки про місцезнаходження верховного лідера після того, як його в останній раз бачили 11 квітня.

Кім Чен Ин \\ фото Twitter
Кім Чен Ин \\ фото Twitter

Він пропустив святкування річниці народження державного засновника Кім Ір Сена 15 квітня.

Це призвело до роздумів про його здоров'я, перш ніж він зробив свій перший публічний виступ за 20 днів у п'ятницю.

Тим не менш, державні ЗМІ оприлюднили відеозапис 38-річного катання на електричному візку навколо фабрики з новим таємничим слідом на правому зап'ясті.

У бесіді з NK News американський медичний працівник сказав, що невелика позначка може вказувати на "недавню серцево-судинну процедуру, можливо, праву пункцію променевої артерії".

Кім Чен Ин \\ фото Xinhua
Кім Чен Ин \\ фото Xinhua

Раніше державне інформаційне агентство Північної Кореї KCNA повідомило, що лідер Кім Чен Ин був присутній на завершенні будівництва заводу з виробництва добрив в північній частині столиці, Пхеньяні, але агентство Reuters не змогло самостійно перевірити звіт KCNA.

KCNA повідомила, що Кім розрізав стрічку на церемонії в п'ятницю, і ті, хто був присутній на заході, "вибухнули громовими вигуками "ура!" для верховного лідера, який командує загальнонаціональним маршем за досягнення великої справи процвітання".

Кім висловив задоволення з приводу виробничої системи заводу з виробництва добрив, заявивши, що завод вніс значний внесок у розвиток хімічної промисловості країни та виробництва продуктів харчування, повідомляє KCNA.

За словами KCNA, Кіма супроводжували кілька високопоставлених чиновників Північної Кореї, в тому числі його молодша сестра Кім Е Чжон.