Лекції та інспіраційні промови популярні на карантині як ніколи. Не пасла задніх і прессекретарка Президента Зеленського Юлія Мендель. У своїх соцмережах працівниця Офісу Президента вирішила не лише викладати фото з роботи та дому, але й дати пораду глядачам.

Відповідні дописи Мендель розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мендель сама запитала: “гроші, час, енергія і здоров'я - що з них найголовніше?" і сама дала відповідь. За її словами, людям критично необхідно правильно розставляти пріоритети у витрачанні ресурсів, а час, гроші, енергія і здоров'я - саме ресурсів. Прессекретарка порадила на перший пріоритет ставити час, адже час минає, його неможливо повернути, а тому потрібно критично підходити до питання витрачання часу. Далі - здоров'я, оскільки відновлювати його часто буває дуже важко, довго і дорого, а тому превентивне піклування про здоров'я - пріоритет номер два.

Мендель, фото Іnstagram
Мендель, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього Мендель розглядає такий ресурс як енергія, адже енергія завжди поновлюється, просто інколи потрібно більше часу, інколи менше. Закриває цей топ-парад пріоритетів такий ресурс як гроші, адже, на думку Мендель, гроші як найлегше втратити, так і заробити, а тому про них треба піклуватись після розумного розподілення часу та піклування про здоров'я.

Підписники Юлії Мендель у більшості своїй не оцінили такої лекції прессекретарки і залишали гнівні, подекуди навіть лайливі коментарі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Секретарка Зеленського Юлія Мендель похвалилася подорожжю до китайських гір - "Під час карантину також..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Мендель у масці розкрила українцям очі на тонкощі карантину — не заборонено.

Також Знай.ua писав, що Секретарка Зеленського Юлія Мендель похвалилася подорожжю до китайських гір - "Під час карантину також..."