Як відомо, через пандемію коронавірусу з'явилася "мода" на медичні маски. Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася новим знімком з актуальним "аксесуаром" на обличчі. Фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Мендель, скріншот Instagram

Так, на кадрі Мендель відображена у чорному піджаку. Її волосся заплетене в хвіст, а на обличчі видно медичну маску. Також прессекретарка порівняла себе з брутальним вершником на Дикому Заході Сполучених Штатів Америки.

"Це нова реальність... Коли всі ми - ковбої :)", - підписала знімок Юлія.

Юлія Мендель, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарях користувачі мережі оцінили стильний наряд Мендель, а хтось навіть висловив безнадійність щодо важкої ситуації в Україні.

"При цьому такі стильні!)", "❤️❤️❤️💚💚💚🇺🇦🇺🇦🇺🇦🌹🌷🌹🌷🌹", "Це життя без маски ,ніколи не стане", - відреагували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Мендель похвалилася спільним знімком з новим прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Юлія Мендель заявила, що Україна вже ніколи не повернеться до того стану, якою вона була до карантину.

Також "Знай.іа" писав, що Юлія Мендель зробила гучну заяву щодо українських медиків, яких відправили в Італію битися на передовій з коронавірусом.