Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко, який заявляв про погрози з боку ОПУ, приїхав на допит у понеділок, 4 травня. Відповідне відео транслював Pavlovsky News в facebook.

Бондаренко заявив про подвійні стандарти в країні, коли його викликали на допит, а потім прислали якусь смс.

"Ми прийшли через те, щоб не вийшло знову те, що це пранкер відправив смс про скасування, хочемо впевнитися, як законослухняні громадяни хочемо впевнитися і давати свідчення", - стверджує мер.

Він зазначив, що прийшов дати свідчення, як законослухняний громадянин.

"Нічого приховувати. Закон має діяти для всіх. Перед законом усі рівні. А що ми бачимо, що відбувається в країні?", - говорить він.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мер Черкас Анатолій Бондаренко, скріншот відео
Мер Черкас Анатолій Бондаренко, скріншот відео

Мер розповів, що карантин – це соціальна відповідальність кожного, хоча перевірки на ринках будуть влаштовувати. Також він розповів, що робитиме на офіційному допиті.

"Ми будемо відстоювати свою позицію, тому що ми вважаємо, що конституція діє для всіх громадян України, для всіх підприємців, а не окремо діє для "Велюрів" і всіх інших", - каже мер.

Бондаренко зазначив, що думав, що Зеленський "передасть привіт" своєму колезі Тищенку та ресторану "Велюр", "а передав привіт мені і всім міським головам України, які хочуть виключно, щоб соціальна справедливість в Україні була для всіх одна".

Він зазначив, що в місті дотримувалися всіх розпоряджень Кабміну, але коли побачили, що ситуація під контролем, то почали вживати заходів. Він також зазначив, що проти нього влада фабрикує справи і попросив цього не робити, бо таким чином вони дискредитують самі себе.

Мэр Черкасс приехал на допрос. Больше информации - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q

Geplaatst door Pavlovsky News op Maandag 4 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Одесі на фоні "війни" мера Черкас і Зеленського нишком скасували карантин.

Як повідомляв Знай. ua, у "бунтівних" Черкасах зафіксували Нацгвардії на військовій техніці напередодні допиту мера.

Також Знай. ua писав, що мер Черкас, повсталий проти Зеленського, вразив визнанням.