Мер Черкас Анатолій Бондаренко емоційно відреагував на "полум'яний привіт" від Володимира Зеленського і різко висловився на адресу уряду, передає "Страна".

"Я думав, що президент передасть привіт Епіцентру, який порушує всі правила карантину. Але передали мені. Я хочу йому передати: закон повинен бути один для всіх. Я бачу, що будуть переслідувати місцевих керівників, а не тих, хто крав сотні мільйонів за минулої влади", - заявив градоначальник.

Він риторично поцікавився, чи варто розцінювати такі привіти як загрози. За його словами, це втручання в органи місцевого самоврядування.

"Те, що ми на сьогоднішній день відновили роботу невеликих будівельних магазинів, навпаки допоможе запобігти кількість хворих на коронавірус, так як тільки сьогодні я нарахував біля Епіцентру 178 машин і сотні людей", - зазначив Бондаренко.

Голова Черкас також розповів, що представники уряду або Офісу президента йому не дзвонили – хоча резонанс навколо його розв'язання піднявся знатний.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"І знаєте, хто мені тільки не передавав привіти: починаючи від місцевого начальника СБУ і закінчуючи всіма іншими… Ніхто мені з Кабміну або ОП не дзвонив, але через півтори доби з'явився голова ОДА. Дзвонив мер Києва Віталій Кличко. Казав, що йому дзвонив прем'єр-міністр Шмигаль і просив потерпіти. Він не переконував мене, просто сказав слова підтримки і передав привіт від прем'єра", - повідомив чиновник.

Причому практику подібних привітів мер міста назвав хибною.

"Ви мені скажіть, до чого ми дожили? Міністр охорони здоров'я приїжджає в місто і не відвідує місцеву владу, нікого не запрошують на зустріч, але зате нам передають привіти у Фейсбуці і Твіттері", - резюмував Бондаренко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителям Черкас дозволили прогулянки в парках і скверах міста, а спортмайданчики відкриті для тренувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.