Не тільки скандальний нардеп Тищенко, але і його молода дружина Алла Барановська примудряється заробляти під час карантину. Поки vip-ресторан Тищенка задовільняє апетити ″слуг народу″, салони краси нардепа задовільняють їхніх жінок.

Так, у Києві попри карантинні обмеження продовжують роботу магазини косметики дружини народного депутата Миколи Тищенка - Алли Барановської. Щонайменше один із них працює.

Про це йдеться у сюжеті журналістів програми «Гроші».

Мережа салонів краси та магазинів косметики преміумсегменту, яка належить Барановській, працюють під час карантину. І хоча на сторінках соцмереж закладів є повідомлення, що вони працюють онлайн до завершення карантину, журналісти стверджують, що один із цих закладів - на столичному Печерську - активно працює в реальному просторі.

Журналісти зафільмували, як в магазин заходять відвідувачі та поставщики. На відміну від майже всіх інших подібних салонів під час карантину, тут робота не зупинилась.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

На відзнятих кадрах видно, як чоловік у масці заносить до приміщення салону коробки, ймовірно, з продукцією.

Журналісти також відзняли дівчину, яка приїхала на іномарці та зайшла всередину без жодних засобів захисту. Через 20 хвилин вона вийшла з салону із фірмовим пакетом закладу.

Також до закладу на Mercedes приїхала брюнетка, в одній руці в якої був телефон, а в іншій — пачка грошей. Дівчина також вийшла з магазину з брендованим пакетом закладу.

Кадри доводять, що для ″особливих клієнтів″ салон таки відчиняють. Водночас, тут не дотримуються санітарних норм ані персонал, ані відвідувачі.

Сама Алла Барановська відмовилася пояснити цю ситуацію журналістам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, недолуга спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, робота ресторану Тищенка на карантині це відображення плювка влади в обличчя українцям

Також Знай.ua писав, в мережі розкрили головний секрет "Велюру" Тищенка