Відомий український журналіст та блогер Михайло Шнайдер звернувся до своїх читачів з підозрами стосовно нового голови Одеської податкової. Як відомо, новим керуючим став Дмитро Кучеров.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, скріншот: Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, скріншот: Facebook

"Друзі, знайомтеся це новий начальник Одеської податкової Дмитро Кучеров. Дмитро Сергійович досвідчений податківець і як водиться... мільйонер. У нього шикарний будинок під Києвом, величезна земельна ділянка, новенький автомобіль BMW і більше...3 мільйонів гривень готівкою. А найцікавіше полягає в тому, що він все своє свідоме життя пропрацював на державній службі і жодного дня не займався бізнесом. А тепер, увага, питання. Як ви думаєте, чи можливо на одну зарплату держслужбовця, нажити такі значні блага? Особисто я вважаю, що ні. А тепер, хотілося б почути і вашу думку, друзі.", - пише Михайло Шнайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, шахраї прикидаються колекторами і "кошмарять" українців, як не потрапити на гачок.

Як повідомляв Знай.uа збитки "Укрзалізниці" та інших транспортних держпідприємств від дій корупціонерів перевищили 1 мільярд грн – НАБУ.

Знай.uа писав, Зеленський зізнався, чого чекає від Саакашвілі на його новій посаді, - "Потрібно починати".