В Офісі президента України Володимира розповіли, які завдання має виконати новопризначений голова Нацради реформ Міхеіл Саакашвілі. Зокрема, вони стосуються удосконалення податкового законодавства та завершення реформи митниці.

Про це розповів сам колишній президент Грузії під час зустріч з послами "Великої сімки".

"Зокрема, глава держави поставив завдання удосконалення податкового законодавства, продовження дерегуляції та завершення реформи митниці. Крім того, серед завдань – координація співпраці з міжнародними організаціями", - йдеться у повідомленні.

Фото з місця зустрічі

За словами Саакашвілі, незабаром відбудуться консультації з провідними бізнес-асоціаціями України та буде напрацьована програма Національної ради реформ, яку представлять на затвердження Главі держави.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні українці масово заговорили про те, що Саакашвілі заразився коронавірусом COVID-19, адже на останньому ефірі "Право на владу" він виглядав нездорово. І голос у нього був злегка охриплий. На даний момент очікується підтвердження або спростування цієї інформації від офіційних джерел.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Також портал Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.