Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський висловився про економічну модель та ситуацію в Україні. Відповідну заяву він зробив в ефірі передачі Соло на 112 каналі.

"Економічна модель ніяк не змінилася з часів Порошенка. Я думаю ви це відчули. Ми не почули від президента найголовнішого, я думаю всі погодяться – Зеленський не оголосив економічної моделі для України. Не оголосив ні коли обирався, ні навіть під час недавньої великої прес-конференції", - говорить Пальчевський.

Він стверджує, що він нього чекали конкретного плану, конкретних пунктів, однак він нічого так і не озвучив.

"Нічого не прозвучало ще й тому, що не може Володимир Зеленський, вчорашній артист, не може вирішувати макроекономічні проблеми в масштабах держави без відповідного апарату розумних людей. Але так як було прийнято "геніальне" рішення розумних не пускати ні у владу, ні в порадники. Це тільки починає змінюватися зараз, я прямо відчуваю. І в медицині зараз буде зрушення, хоча президент залишився задоволений тим, що відбувалося замість того, щоб запитати, як виявилося, що у нас не масок не було, ні халатів досі немає, ні ліків, ні протоколів, хтось же за це відповідав. Відповідав той, хто висів на вусі у президента", - стверджує Пальчевський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський напророкував заміну Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав, чому не довіряє Шмыгалю.