Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зізнався про незвичайні симптоми під час коронавірусу. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін". Пєсков зізнався, що через Covid-19 він втратив нюх і смак.

"Зовсім незвичайне відчуття, коли ти втрачаєш нюх і смак. Полуницю від курки ви не зможете відрізнити", — зізнався офіційний представник Кремля.

Дмитро Пєсков і Тетяна Навка, фото YouTube
Дмитро Пєсков і Тетяна Навка, фото YouTube

За словами прес-секретаря Путіна, симптоми коронавіруса нагадують грип, але спочатку вони не настільки серйозні. Як розповів Пєсков, в день зараження коронавірусом він півтори години займався в спортзалі, а потім пробіг сім кілометрів.

"Просто відчував прилив сил і насолоджувався своїм прекрасним фізичним і моральним станом", — підкреслив він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дмитро Пєсков, скріншот: YouTube
Дмитро Пєсков, скріншот: YouTube

На наступний день у нього піднялася температура. Загалом, Пєсков порівняв коронавірус із грипом, симптоми дуже схожі.

"Грип, ламає", — описав свій тодішній стан Пєсков.

Пєсков повідомив, що у нього був виявлений коронавірус нового типу 12 травня. Дружина прес-секретаря Путіна Тетяна Навка повідомила, що її чоловік виписаний з лікарні після лікування через майже два тижні — 25 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не російський лідер, а всемогутній робот: Пєсков розкрив секрет "безсмертя" Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Пєскова покинула важкохворого "друга Путіна" у лікарні - куди відправилася "силіконова красуня".

Також Знай.ua писав, як Кіркоров, Топалов, Пєсков та інші прощалися з Юлією Началова: зірки ледь стримували сльози.