Російська фігуристка, дружина прессекретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова Тетяна Навка заявила, що вже вилікувалася від коронавірусної хвороби COVID-19 і виписалася з лікарні. Однак її чоловік досі продовжує перебувати в медичному закладі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Олімпійська чемпіонка в танцях на льоду Тетяна Навка сказала представникам російського інформагентства: "Тести негативні. Я здорова".

"Мене виписали, чоловік йде на поправку, але ще залишається в лікарні", - додала Навка, прокоментувавши стан свого чоловіка-високопосадовця.

Про захворювання Дмитра Пєскова і Тетяни Навки на коронавірусну інфекцію стало відомо 12 травня.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дмитро Пєсков, фото: TASS
Дмитро Пєсков, фото: TASS

Серед високопоставлених російських чиновників коронавірус COVID-19 виявили також у прем'єр-міністра Росії Михайла Мішустіна. Він хворів з 30 квітня по 19 травня, після чого повернувся до роботи. Також захворювання діагностували у міністра культури Ольги Любимова і глави Міністерства освіти та науки Валерія Фалькова.

Станом на 21 квітня в Росії зафіксовано 317 554 випадків інфікування COVID-19. За цим показником Росія посіла друге місце у світі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Не російський лідер, а всемогутній робот: Пєсков розкрив секрет "безсмертя" Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саморобні маски і розтин тіл просто неба - як лікують коронавірус в Україні.

Також Знай.ua писав, Як Кіркоров, Топалов, Пєсков та інші прощалися з Юлією Началова: зірки ледь стримували сльози.