Журналіст, бізнесмен і кандидат на крісло мера Києва Андрій Пальчевський висловився щодо "людей Зеленського". Відповідну думку він озвучив в ефірі передачі Пульс на 112 каналі.

"Якщо ми хочемо, щоб у нас була така сама дупа, то давайте обирати тих самих людей. Ми провели соціальний експеримент ми довірилися дрім-тіму Зеленського. Два колишні члени команди Зеленського у статті для BBC викладали свої думки щодо обрушеного надії українців Олександр Данилюк і генпрокурор Рябошапка. Ведуть вони себе досить гідно, на президента Зеленського не нападають лише тільки тому, що справи у президента Зеленського йдуть так, що нападати вже не треба. Мені незручно говорити, незручно штовхати ось цих людей, тому що вони вже просто лежать, але вони лежать разом з нашою країною", - говорить Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скрін з відео
Андрій Пальчевський, скрін з відео

Бізнесмен додав, що разом з ними "лежать" пенсіонери, діти, медицина, заробітчани. Пальчевський постарався відповісти на питання, що буде далі з Україною.

"Я даю більше, ніж 50%, що Володимир Зеленський і сьогоднішнє керівництво країни переотменит вибори, які мають відбутися наприкінці жовтня цього року. Точно так, як це зробили наші польські сусіди. Підрахувавши реальні результати своєї діяльності, почнуться бої за утримання влади. Ви чули про те, що один з керівників Офісу президента залишається на другий термін? Не треба нас лякати ще одним п'ятирічним терміном", - говорить він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Пальчевський нагадав, що Зеленський на початку строку обіцяв, що не буде ніякого кумівства, однак на ділі все виявилося зовсім інакше.

"Давайте подивимося на 5 людей, які стоять поруч. Там є хоч один, який не знає Володимира Зеленського років з 8? Ну може бути з 10. Там всі: цей працював, цей поряд сміявся, цей писав, цей читав, той продавав квитки. А я ж чув власними вухами, що сам Зеленський обіцяв вести себе інакше", - каже Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував підвищення тарифів.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський застеріг українців про масових грабежах і перестрілках.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський порівняв протести в Україні та США.