Несамовиті українські нардепи прославились на весь світ своїми бійками у Раді. Тепер кадри цього трешу використали для реклами оперного театру в Бельгії.

Епічні кадри, як українські депутати у Верховній Раді йдуть врукопашну один на одного тепер зможе побачити весь світ в рекламі Королівського оперного театру Ла Монне в Брюсселі.

Бійка в Раді, фото: youtube
Бійка в Раді, фото: youtube

По місту рясніють афіші з нашими нардепами, закликаючи глядачів на відкриття сезону Once Upon Now ("Одного разу зараз").

На афішу потрапила бійка депутата від партії "Свобода" Ігоря Мірошниченка з колегою з КПУ в квітні 2014 року. Тоді сутичка свободівців і комуністів через кілька секунд переросла в масову бійку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото бійок з Ради також використовуються на сайті Ла Монне для обкладинки афіші сезону.

Творці промокомпанії кажуть, що взяли для промо нового сезону 2020-2021 років нарізку найгучніших бійок в українському парламенті, адже світ входить у нове десятиріччя, яке може стати періодом політичної та соціальної нестабільності в світі. А таких бійок, як у Верховній Раді України не знайшли більше ніде.

Бійка в Раді, фото: youtube
Бійка в Раді, фото: youtube

Як видно, у трейлер театру потрапили найяскравіші моменти - Арсенія Яценюка виносили на руках з букетом троянд, спікера Володимира Литвина закидали яйцями, регіонала Олега Царьова силоміць утримують кілька нардепів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кива під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі ї**ло!"

Як повідомляв Знай.uа презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, "Мудрість" від Киви - тепер можна пропонувати спорт без зобов'язань - "Той же секс, повірте мені".