Здавалося б, бути дружиною президента, особливо такої могутньої держави, як США - справжня мрія. Але, судячи по Меланії Трамп, життя в такій "мрії" завдає їй багато болю. Багато хто став помічати, що, виходячи з найвпливовішим чоловіком у світ, Меланія виглядає так, ніби страждає від депресії. Не так давно по мережі поширилося відео, де місіс Трамп в компанії Дональда з'являється на черговому заході в темних окулярах, що приховують її погляд.

У вівторок подружжя Трампів відвідало санктуарій Святого Іоанна Павла II - вашингтонську святиню, названу в честь покійного папи римського, що вітає у своїх стінах представників усіх віросповідань. Під час візиту було зроблено декілька знімків Дональда і Меланії, на які звернули увагу користувачі Мережі.

Під пильним оком фото - і відеокамер, Дональд Трамп щось шепоче благовірній. Вона намагається посміхнутися - виходить дуже кисло, неприродно і натягнуто. Потім Меланія швидко повертається до попередньоговиразу обличчя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В соціальних мережах це відео викликало великий резонанс. Користувачі пишуть, що місіс Трамп виглядає, як "найнещасніша жінка на Землі", підозрюють Меланію в депресії, а Дональда - в тому, що він зраджує їй і навіть застосовує домашнє насильство. Дехто написав, що президент зовсім не приділяє уваги Меланії. Звісно ж, проливати світло на поведінку благовірного, якщо "собака зарита" саме там, сама перша леді не буде. Дональду Трампу дуже пощастило з дружиною - адже рука об руку з ним, вона проходить через всі скандали, і підтримує його репутацію. Коли ж "сильні світу цього" навчаться цінувати тих, хто поруч "у хворобі й здоров'ї", і подарують своїм дружинам посмішки? Адже це точно в їх силах!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Виглядає нещасною": Меланія Трамп відштовхнула Дональда прямо на публіці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меланія Трамп кардинально змінила імідж: куди поділася вся розкіш.