В українському парламенті стався вельми сатиричний конфуз. Ймовірно, хтось зі "слуг народу" кинув на шикарний килим Ради зелену купюру Сполучених Штатів Америки номіналом у 100 доларів. "Пропажу" вдалося сфотографувати журналістам.

Про це свідчить знімок журналістки Юлії Забеліної в мережі Facebook.

Публікація Юлії Забеліної, скріншот: YouTube
Публікація Юлії Забеліної, скріншот: YouTube

"У Верховній Раді хтось з депутатів втратив 100 доларів, ніхто не зізнається чиї і ніхто не піднімає", - підписала свою публікацію Юлія.

Варто також зазначити, що користувачі мережі миттю почали активно коментувати інцидент: "Хабарі нині стали настільки витонченими...", "Бояться що ловлять на живця", "Просто у ВР таке не помічають. Це як у людей на вулиці 25 коп", "Це Ляшко спеціально кинув, не ведіться", "Найчесніші люди України", "Хіба це гроші? Та їм просто навіть западло нахилитися за однією такою купюрою".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чаплига тицьнув Зеленського в провал банківської системи – "Тепер все зрозуміло".

Як повідомляв Знай.uа харків'янка заплатила тисячі доларів за мандат депутата, але зайняти крісло в Раді завадила СБУ.

Знай.uа писав, пожежі все спишуть? У мережі показали, як з Чорнобиля масово вивозять ліс-кругляк.