У олігарха і колишнього губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського народилася два онуки. Його дочка народила двійню.

Про це в програмі HARD Влащенко повідомив нардеп Ігор Палиця.

"Вчора бачився, у нього донька двох онуків вчора народила двох хлопчиків", - відповів Палиця на запитання ведучої.

Нардеп розповів, що з цією подією Ігоря Валерійовича тут же в офісі і привітали.

Популярні новини зараз
Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз" У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленский запропонував роботу журналіста, який запитав його про кумівство при призначенні топ чиновників. Така пропозиція прозвучала на прес-конференції в Маріїнському палаці в Києві, присвяченій підсумкам першого року її каденції.

"будь-Якого людини ми не взяли, на наступний день ЗМІ пишуть, що це людина Ахметова, Коломойського чи Пінчука", - поскаржився Зеленський.

На питання журналіста "Української Правди" Романа Кравця Володимир Зеленський запропонував попрацювати в його офісі самому і найняти собі команду. Президент додав: "Попрацювати 25 годин – як Єрмак". Однак, пропозиція глави держави було відхилено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Антиколомойский закон" і битва за ПриватБанк.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко увійшов до трійки найбагатших людей України після 5-річної відсутності.

Також Знай. ua писав, що Зеленський поскаржився, що до нього на роботу потрапляють тільки люди Ахметова, Коломойського і Медведчука.