По-справжньому епохальне фото вчора було опубліковане на сторінці Офісу Президента України у Facebook. На кадрах в кабінеті у Володимира Зеленського зафіксовано візит Ігоря Коломойського.

За заявою прес-служби, вони провели обговорення ведення бізнесу в Україні та питання енергетики. Про це повідомляє інтернет видання Страна.ua.

“Президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом, екс-головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським. В Офісі Президента вони обговорили питання ведення бізнесу в Україні. Також ішлося про енергетичну сферу. Нагадаємо, у червні під час форуму "Діалог бізнесу та влади" Володимир Зеленський закликав підприємців інвестувати у відновлення інфраструктури Донбасу. Крім того, він звернувся до представників великого бізнесу з проханням допомагати державі у розв’язанні соціальних проблем.”, - йдеться у повідомлення Офісу Президента України. Повідомлення Офісу Президента України

Повідомлення Офісу Президента України

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фотографія "зробила день" і звичайним українцям, і прихильникам екс-президента Порошенко, які замітили в цій зустрічі порочний політичний зв'язок між олігархом і нинішнім президентом. Загалом реакція на перше спільне фото Зеленського і Коломойського на Банковій неоднозначна.

Відомий прихильник Порошенка Мирослав Олешко підписав фотографію Зеленського з Коломойським: "Сфоткай, типу я тут президент". Натякаючи на те, що "справжній президент" тут - Коломойський.

Реакція Мирослава Олешко

Ще один прихильник екс-президента Олексій Петров пожартував в тому ж стилі.

"Нова гра "Знайди президента!". Додаткове питання знавцям - чия нога не встигла сховатися в правому нижньому кутку знімка?!", - пожартував Петров. Олексій Петров

Реакція Олексія Петрова

Нардеп від "Слуги народу" Макс Бужанський у відповідь припустив, що фотографувати змусили Петра Порошенка, для якого цей знімок виглядає як тріумф Коломойського.

"Роботу фотографом Порошенко не любив, але інші варіанти були гірше ..." - зазначив він. Макс Бужанський

Реакція Макса Бужанського

Втім, набагато більше коментаторів жартували про вплив Коломойського на Зеленського. Наприклад, ось як відреагував відомий волонтер Юрій Касьянов.

"У наш час вираз "схопити бога за бороду " наповнився конкретним змістом і знайшов відоме прізвище", - пише волонтер. Юрій Касьянов

Реакція Юрія Касьянова

Журналіст Світлана Крюкова запостила фотожабу, на якій обличчя всіх присутніх на зустрічі, окрім Зеленського, замінені на лице Коломойського. Натякаючи на домінуючу роль олігарха в оточенні українського президента.

Реакція Світлани Крюкової

Журналіст Сергій Щербина заявив, що публікацією фотографії у Зеленського вирішили попередити можливі викриття журналістів-розслідувачів.

Реакція Сергія Щербини

"В офісі Зеленського, схоже, остаточно перемогла концепція "не соромимося". Публічний звіт про зустріч президента, голови ОП, прем'єра і міністра енергетики з Ігорем Валерійовичем - це сильно. І в програмах розслідувань показати нічого", - написав він. Сергій Щербина

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з Коломойським, Фесенко пояснив, чого прагне президент

Як повідомляв портал "Знай.ua", батько Богдана видав секретні стосунки із Коломойським

Також "Знай.ua" писав, що обговорювали Зеленський і Коломойський на зустрічі