Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з бізнесменом, екс-власником "ПриватБанку" Ігорем Коломойським. Відповідне звернення з'явилося на сторінці Офісу президента.

Так, під час зустрічі у вівторок, 10 вересня, Зеленський і Коломойський обговорили питання бізнесу в Україні та енергетичну сферу.

"У червні під час форуму "Діалог бізнесу і влади" Володимир Зеленський закликав підприємців інвестувати у відновлення інфраструктури Донбасу. Крім того, він звернувся до представників великого бізнесу з проханням допомагати державі у вирішенні соціальних проблем", - сказано у повідомленні.

За офіційними даними на зустрічі обговорювалися питання енергетики. Крім того, Коломойський міг обговорювати з президетом можливість призначення Юрія Вітренко на пост голови Фонду держмайна. Він є людиною для олігарха - саме Вітренка Коломойський хотів бачити на посаді прем'єр-міністра.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, журналісти вважають, що Коломойського цікавить Київ, де він збирається змістити мера Віталія Кличка, а також Дніпро, де у нього прямий конфлікт з Філатовим. Кабмін вже подав подання на звільнення Кличка від посади голови КМДА. У Зеленського опрацьовують сценарій зміни виборчого законодавства на місцевих виборах.

Нагадаємо, Верховна Рада закриває двері для всіх журналістів, гряде скандал.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського серйозні проблеми з Нацгвардією.

Також Знай.ua писав, Меркель анонсувала зустріч "нормандської четвірки".