Президент України Володимир Зеленський звернувся до усіх українців та привітав з великим святом – з днем Святої Трійці, а також закликав дотримуватися старовинного звичаю.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Дорогі українці, хочу привітати всіх нас із днем Святої Трійці. Кожен відзначатиме це свято по-своєму. Хтось, за прикладом пращурів, прикрашатиме оселю скошеною травою й зеленим гіллям. Хтось молитиметься. Хтось збере за святковим столом родину. Хтось вшановуватиме пам’ять рідних, яких уже немає", - сказав він.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Також глава держави заявив, що має надію, що в це свято українці дотримаються народного звичаю: не сваритися та тримати на когось зла:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хто що б не робив цього світлого дня, вірю – всі ми дотримаємося старовинного народного звичаю: не будемо сваритися, тримати на когось зла й заздрити. Гадаю, ніхто не буде проти, щоб у цьому плані кожен новий день був, як свято Трійці. Бо тільки з чистою душею й серцем, без зла, образ і лихих думок ми з вами зможемо зробити нашу країну кращою".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський ненадовго став Голобородьком та проміняв авто на велосипед.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський подарував трьом львів'янам шалені гроші.

Також Знай.ua писав, що Зеленський планує узаконити в Україні приватні армії - "Зробити для себе".