Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач, і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо президентства Зеленського і того, як можна знищити людину жартами. Про це він розповів у студії передачі Прайм на 112 Україна.

"У нас такий млявий шоу-бізнес, у нас за 30 років не змінюються команди. У нас коміки за 20 років одне і те ж. Тільки змінюється хто зображує Януковича, хто зображує Юлію Володимирівну. Це все відбувається десятиліттями. Вони помінялися по суті? Ні, просто вийшли нові передачі типу ДизельШоу, які нішу політичної сатири не зайняли", - говорить він.

Пальчевський вважає, що ніша політичної сатири для трампліна у владу була неймовірна.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

"Я був упевнений 6 років тому, що Зеленський буде президентом. Я йому про це сказав, але він звичайно про це не пам'ятає. Тому що я вже зрозумів, що буде. Він запечатав тоді Порошенко так, що від Пороху залишилися спогади. Сміх – це страшне діло. Якщо потрібно буде знищити вас, мене просто висміяти і все", - каже журналіст.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пальчевський згадав, як у серіалі "грохнули" Юлію Тимошенко. Там зробили дівчину з косою, яка була втіленням вселенського зла.

"Я відразу зрозумів, що Зеленський виграє вибори. Не було ніяких шансів. Вони поєднали всіх інших. І тут Зеленський вийде і скаже: хлопці, мені важко. Давайте сюди вчені, колгоспники. Замість цього ми побачили Андрія Богдана. І країна пішла не туди", - стверджує бізнесмен.

Пальчевський згадав "правило першого поштовху". Він вважає, що першопоштовхом до сьогоднішньої влади з'явилася неймовірна іпостась сьогоднішнього керівництва.

"Не дарма, що їх там 30 чоловік сидить сьогодні. Мені незручно критикувати президента. Ми скоро так докритикуем Зеленського, що його почнуть жаліти. Ми бачимо повну розгубленість. Звичайно, якщо оточити себе 30-ю акторами, керуючи 40-мільйонною країною, яка знаходиться у повному піку свого економічного розвитку", - обурюється Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.