Президент України Володимир Зеленський через рік на посаді погодився на 2-денне інтерв’ю УП. Він більше не Вова з Кварталу 95, тепер він носить дорогі костюми, пересувається в кортежі, президентському літаку і вертольоті.

Прослушка і WhatsApp

"Нам казали, що нас прослуховують. Але не розумію, як ми в сучасному світі можемо не спілкуватися? Я пропонував лідерам різних держав – не буду називати яких – спілкуватися по WhatsApp. Так швидше, ніж вся ця політична гаряча лінія (сміється). Але вони не користуються таким", - каже Зеленський.

І в цей момент Зеленського набирає телефоном Баканов, з цього приводу президент влучнно пожартував - "ось, хто прослуховує WhatsApp".

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

Продам Шефіру будинок

Президент розповів, що він жайворонок, щодня встає близько шостої ранку. Буває, і вночі. Через різне – нерви, думки та дзвінки. Мені ж звітують...

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"А потім у мене легкий страйк. Завжди, коли я виїжджаю з дому. В маєтку біля 100 домів. І там страйкують люди. Приходять з різними проблемами. Сусіди через це зі мною вже майже не розмовляють. Я хочу, до речі, виїхати. Продам Шефіру будинок. Особнячок", - додає він.

Каже, що поки він президент, то дуже складно жити там, де багато людей.

Зеленський, фото УП
Зеленський, фото УП

Квашена капуста і "Джентльмени" Гая Річі

Президент встигає розповісти про його звички і захоплення за декілька хвилин до посадки літака у Старокостянтинові на Хмельниччині: він любить вино, віскі та горілку не п'є, ніколи не напивається; йому сподобався серіал "Озарк" і фільм "Джентльмени" Гая Річі.

Ще він любить фастфуд, але зараз – не можна. Посперечався з дружиною і 15-річною донькою Олександрою, хто швидше скине п’ять кілограмів. Поки що, за його словами, перемагає донька.

"Я роблю сюрпризи охороні. Іноді заходжу в кафешки, які не підготовлені. Ми були на Луганщині і заїхали на заправку. Там був невеличкий магазин. Докторську ковбаску, чорний хліб нам порізали. Кока-кола. Нормально! Іноді можна кайфанути. Я дуже люблю смажену картоплю. Але ду-у-у-же рідко їм, раз на пів року. Котлетки люблю домашні. Що ще? Квашену капусту, з такою олією, пахучою. Нашою", - зізнається Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політолог показав, як Зеленський та його "слуги" посилено пиляють бюджет - "Ціною ваших нікчемних життів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.