Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач, і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку про поширення коронавіруса в Україні і не тільки. Про це він розповів у студії передачі Великий вечір на NewsOne.

"У нас головна стаття експорту українського, це не літаки, як ви знаєте. Це люди, які в рабському варіанті їдуть трудиться на панщину на поля від Іспанії до Фінляндії. Я бачив як ці люди стоять в аеропорту. По-перше, вони накачані цієї божевільної пропагандою, що вірусу немає. І ця пропаганда йде зверху нашої країни. Ніби як показують статистику, а самі сидять в кафе. Люди вже думають карантин закінчився", - говорить Пальчевський.

Експерт вважає, що така поведінка влади погано впливає на карантин. Адже має бути послаблення карантину, але люди вважають, що його немає в принципі.

"В нашому варіанті буде так – ми будемо вболівати довше всіх. Тому що ми не могли забезпечити реальний карантин. У нас буде розтягнутий у часі, у нас помре більше людей", - говорить він.

Пальчевський зазначає, що в Україні немає піків, тільки плато, а невдоволення народу зростає. Саме тому карантин послаблюють, хоча кількість хворих за день не зменшується.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"У влади буде можливість вибрати між визнанням власної помилки або смертю людей. І природно буде обрана смерть людей. Далі вони вигадали історію, що не було у нас смертей за коронавіруса. Людям потрібно відповідально ставиться і до себе і до оточуючих людям", - сказав Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.