Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач, і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку про поширення коронавіруса в Україні і не тільки. Про це він розповів у студії передачі Великий вечір на NewsOne.

З кожним днем в Україні стає все більше тих, що заразилися коронавірусом. При цьому введено досить багато послаблень карантину.

"Багато, хто знаходиться на верхівці (політичної - Ред.) декларують таку позицію як вірус стосується вас, але не стосується нас. Ви помітили, що цей вірус став найбільш класової хворобою? Верхній клас він реально не зачіпає, зачіпає тільки простих українців", - зазначив Андрій Пальчевський.

Експерт вважає, що дана ситуація складається не тільки в Україні, але і в багатьох інших країнах. Пальчевський переконаний, що рівень медицини для політиків і для простих українців при лікуванні коронавіруса має колосальні відмінності.

"Звичайно їх (політиків - Ред.) лікували по іншому. Вони рано зробили тести, вони рано почали лікування. Вони чудово розуміли, що це смертельна небезпека. А після цього наші політики транслюють суспільству іншу ідею: зараз у нас буде послаблення карантину, у нас все буде добре", - розповідає Пальчевський.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Хоча в реальності в Україні ситуація з коронавірусом залишається напруженою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розніс влада за дії під час епідемії.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський спрогнозував майбутнє України на найближчі роки.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкрив головну проблему з сovid-19 в Україні.