Колишній віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко закликав президента України Володимира Зеленського повторити подвиг лідера політичної партії "Голос" Святослава Вакарчука та покинути крісло глави держави.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити що напередодні Вакарчук зізнався, що має на меті скласти мандат народного депутата України. Своє рішення артист пояснив тим, що за останні місяці в партії "Голос" змінилися стиль і підходи, і вона перестала асоціюватися з одним лідером.

Другою причиною Вакарчук назвав інформаційний аспект, оскільки в останні роки на нього "постійно намагаються лити інформаційне л...йно, дезінформацію, бруд і відверту маніпуляцію", а це в свою чергу заважає розвитку партії.

Павло Розенко
Павло Розенко / Фейсбук

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Наразі ж відреагував на таке і колишній віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, який закликав Зеленського також піти "з Богом".

"Володимиру Зеленському є чому повчитися у Святослава Вакарчука! Рік пройшов... Не вийшло в тебе - йди з Богом! Май сміливість і характер визнати це! Візьми ручку та й напиши заяву... Все ж просто…", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова – 15 авто і жодного велосипеда.

Також портал Знай.uа писав, що селфі Зеленського з "міста легенд" розлютило українців – "Коли вже садити когось будуть?".