Колишній депутат Верховної Ради VIII скликання від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що народний депутат від партії "Голос" Святослав Вакарчук "брехун та лицемір".

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook й прикріпив відео виступу Вакарчука на регіональному каналі "Новини Донбасу".

"Подивіться і поширте, будь ласка, це відео 2014 року, щоб вся країна знала який Святослав Вакарчук брехун та лицемір! Вакарчук ще тоді говорив "какая разница" як зараз Зеленський! А тепер Славко проти новорічного привітання Зеленського віршики пише. Гидко від лицемірства!" - йдеться у повідомленні до відео.

Пост Ігоря Мосійчука, Fcaebook
Пост Ігоря Мосійчука, Fcaebook

На відео Вакарчук емоційно висловлюється про конфлікт на Донбасі. Він заявляє, що областям України потрібно дати більше прав та стверджує, що жителі Донбасу мають самостійно обирати, на честь кого їм називати вулиці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Більш того, Вакарчук виступав за припинення нацьковування людей по придуманих політтехнологами приводах, "винести за дужки поняття "мови", "герої", "історія".

"Нехай у Донецьку люди самі приймають рішення з приводу культурних пам'ятників, назв вулиць, вшанування героїв, як вони вважають за потрібне. І ніхто ні в Києві, ні у Львові не має права сказати їм, що це неправильно", - вважав тоді музикант.

Святослав Вакарчук, фото: vesti.ua
Святослав Вакарчук, фото: vesti.ua

З вуст Вакарчука також прозвучало гасло "Ми різні, але ми разом". На його думку, регіони повинні мати більше повноважень, але в рамках Конституції України й чинного законодавства.

#шкварки_дня ⚡️⚡️⚡️ УВАГА! ❗️Подивіться і поширте будь ласка це відео 2014 року, щоб вся країна знала який Святослав Вакарчук брехун та лицемір! ❗️ Вакарчук ще тоді говорив «какая разница» як зараз Зеленський! А тепер Славко проти новорічного привітання Зеленського віршики пише. Гидко від лицемірства!

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Vrijdag 3 januari 2020

Зазначимо, що Святослав Вакарчук висловив своє непогодження зі словами президента Володимира Зеленського, який сказав: "Немає різниці, хто в якій частині України живе і які ідеали сповідує". Лідер партії "Голос" написав вірш щодо цього.

Для мене справді є різниця де, Для мене є різниця з ким, куди і звідки. Все очевидно: хтось вперед іде, А хтось стає...

Geplaatst door Святослав Вакарчук op Donderdag 2 januari 2020

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.