Після повідомлення про зараження коронавірусом Олени Зеленської, дружини президента Володимира Зеленського, поповзли чутки про спалах захворювання в Офісі президента. ЗМІ повідомляли, що COVID-19 нібито діагностовано у радника Руслана Демченка та віце-прем'єра Олексія Рєзнікова. Проте прес-секретар президента Юлія Мендель спростувала всі ці повідомлення.

Офіс президента повідомляє про підтверджені випадки захворювання, як це було у випадку з першою леді Оленою Зеленської. Поки інформація, поширена соціальними мережами і анонімними джерелами — це інформаційний спалах. Якщо буде підтвердження про хворих — Офіс президента, про це повідомить», — цитує Мендель «Інтерфакс-Україна».

Юлія Мендель, фото:Instagram
Юлія Мендель, фото:Instagram


Мендель назвала новини про зараження коронавірусом співробітників Офісу Президента інформаційним спалахом, і зазначила, що якщо будуть підтвердження COVID-19, прес-служба ОП відразу ж про це повідомить. Також Мендель заявила, що Володимир Зеленський перебуває на приватному карантин і працює окремо.


Прес-секретар зазначила, що в Офісі президента дотримуються всіх вимог безпеки. Зокрема, всі працівники регулярно проходять скринінг, робота здійснюється лише в масках, працівники дотримуються безпечну дистанцію до 1.5 метра. Також Мендель заявила, що всі співробітники регулярно здають ПЛР-тести.
Після того як Олена Зеленська заразилася коронавірусом, Володимир Зеленський та його діти негайно пройшли тести. Всі вони виявилися негативними.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Секретарка Зеленського Мендель подратувала українців iPhone і новим платтям - "Можна без маски".

Як повідомляв портал Знай.іа, Мендель розповіла, що їй важливіше здоров'я за гроші - "Секрет в тому…"

Також Знай.іа писав, що Мендель у масці відкрила українцям очі на тонкощі карантину — не заборонено.