Всі учасники делегації, яка 12 червня відвідала Париж, здали тести на коронавірус і чекають результату. Серед піддослідних віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та голова ОПУ Андрій Єрмак та інші.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

У представників Офісу Президента України і Кабміну результати тестів були негативними - COVID-19 не виявлено. Про це поінформували в прес-службі ОП.

Відомо, що співробітники Офісу президента дотримуються заходів безпеки: проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масочний режим і соціальне дистанціювання. Всі працівники регулярно проходять тестування.

Зеленський на нагрітому стільці, фото:president.gov.ua
Зеленський на нагрітому стільці, фото:president.gov.ua

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі і знаходиться на частковому карантин через виявлення коронавірусної інфекції у першої леді Олени Зеленської.

У делегацію, крім Рєзнікова, увійшли керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу глави держави Ігор Жовква і радник президента Руслан Демченко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політолог показав, як Зеленський та його "слуги" посилено пиляють бюджет - "Ціною ваших нікчемних життів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.