Перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заразився коронавірусною хворобою COVID-19. Наразі його здоров'я оцінюється як нормальне, загрози життю, за попередніми даними, немає.

Про це повідомляє видання informburo.kz.

"В даний час Перший Президент Казахстану перебуває на самоізоляції. На жаль, останній тест Єлбаси на коронавірусну інфекцію показав позитивний результат. Приводу для занепокоєння немає", - повідомляють про стан здоров'я політичного лідера.

Нурсултан Назарбаєв, фото: Kremlin
Нурсултан Назарбаєв, фото: Kremlin

Також стверджується, що Назарбаєв продовжує працювати дистанційно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пішовши з посади Президента Республіки Казахстан, Нурсултан Назарбаєв залишився центральною фігурою у державній політиці. Він зберіг пости голови Ради безпеки Казахстану і голови правлячої партії "Нур Отан", а також залишився членом Конституційної ради Казахстану.

Це далеко не перший високопосадовець країни, у якого виявили небезпечний вірус. Раніше COVID-19 знайшли у міністра охорони здоров'я Елжана Біртанова та голови Мажилісу Парламенту Нурлан Нігматуліна. Низка інших політиків через це вимушені працювати в режимі самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Назарбаєв призначив свою дочку віце-прем’єром.

Як повідомляв портал Знай.ua, Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним: у "Слузі народу" відповіли.

Також Знай.ua писав, що Казахстан прощається з Росією: Путін навіть не пискне.