У віці 85 років у Род-Айленді, США помер син радянського політичного і партійного лідера, Першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Сергій Хрущов.

Про це повідомляє видання РБК з посиланням на родичів покійного.

У 1991 році Сергій Хрущов переїхав до США. Йому було запропонована викладацька позиція: чоловік викладав історію Холодної війни.

Сергій Хрущов народився в 1935 році. Його матір'ю була Ніна Кухарчук, з якої Микита Хрущов перебував у відносинах з 1924 року.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Микита Хрущов
Микита Хрущов

Син першого секретаря будував наукову кар'єру, працював над розробкою балістичних ракет. До 1963 року він став доктором технічних наук, професором, героєм Соціалістичної праці та лауреатом Ленінської премії. Однак і після відставки батька він зберіг керівні посади в наукових і виробничих установах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше cин Хрущова підтримав знищення головної гордості батька.

Як повідомляв портал Знай.ua, Син Хрущова знищив улюблені міфи росіян. Науковець пояснив, що ні СРСР, ні нинішня Росія не зможуть зрівнятися за потужністю із США.

Також Знай.ua писав, Унікальні архівні фото легенд СРСР - якими були Юрій Нікулін, Ігор Тальков і Юрій Гагарін в молодості.