Відома українська радикалка, викладач і політик Ірина Фаріон спеціально для президента України Володимира Зеленського записала відеозвернення з повчаннями. У своєму "лікбезі" Фаріон вирішила розповісти і пояснити "слузі народу" про життя та діяльність Степана Бандери.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Iryna Farion.

"На чолі держави ми маємо блазня, ворога, негідника. І цей синонімічний ряд я можу продовжувати. Саме ця істота нещодавно висловилася по темі Степана Бандери.", - починає своє звернення Ірина Фаріон.

Далі Ірина Фаріон спробувала розібратися у висловлюваннях президента України Володимира Зеленського, а також презентувала книгу про діяльність Бандери. Варто зазначити, що у своїх висловлюваннях Фаріон не стримувала себе і в своєму стилі продовжила вибирати грубі слова. Повне відеозвернення Ірини Фаріон можна переглянути за посиланням:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Окружний адмінсуд Києва виніс рішення щодо справи по символіці СС “Галичина”. З позовом звернулася головний редактор видавництва “Сакцент плюс” Наталія М'ясникова і зажадала визнати символи цього військового формування нацистськими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві символіку дивізії СС "Галичина" визнано нацистською - опубліковано документ.

Як повідомляв Знай.uа "Терпляча" Фаріон пообіцяла стати ще жорсткіше - "Вважав не сповна розуму".

Знай.uа писав, Пальчевський розкритикував Фаріон за хамську поведінку - "Жаба".