Українська активістка, ветеранка АТО Маруся Звіробій (справжнє ім'я - Олена Степанівна Самбул (Біленька)) знову взялася за публікації, які можуть бути розцінені як погрози чинному президенту України Володимиру Зеленському.

Відповідний допис був оприлюднений на її сторінці в соціальній мережі Telegram.

"Абсурдність справ проти Порошенка і хворе бажання посадити його будь-як аби щоб, розпач Зеленського від відсутності доказів своїх передвиборчих звинувачень - вже надто привертає навіть ворогів Порошенка. Адже дуже велика частина країни ненавидить вас обох, але систему права і справедливості в цій країні цінує вище інституту президентства. І дістало вкрай свавілля, яке ви намагаєтеся показати, як правосуддя. Не за***й малий, ти й так своєю смертю не вмреш, випер**ш мамкин, злазь з трону, погрався булавою, мавпа, тільки шишок собі нею набив. Це буде перший випадок в Україні, коли народ гетьману булаву в ср*ку запхне", - йде мова в резонансному дописі.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Цікаво, що попередні погрози президенту і його сім'ї оточення Звіробій списало на злам Telegram-каналу агентами ФСБ. Чи був здійснений цей допис ворожими шпигунами наразі невідомо, але підстав підозрювати руку Кремля у цьому конкретному випадку не так і багато.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Гроза" Зеленського Маруся Звіробій опустила президента нижче плінтуса - "Два дебіла, думає, що царь".

Як повідомляв портал Знай.ua, Маруся Звіробій повернулась у "зламаний" Telegram, щоб обматюкати Зеленського - "Цей п*ц г*вно".

Також Знай.ua писав, що Пальчевський вимагає від Зеленського реакції на антисемітські висловлювання Звіробій.