Глава українського уряду Денис Шмигаль, який нещодавно попросив українських роботодавців змінити години роботи для своїх підлеглих, вирішив привітати працівників сфери охорони здоров'я з їхнім законним святом.

Зі словами привітання у професійне свято медиків Денис Шмигаль звернувся в своєму каналі Telegram.

Шмигаль, фото: Кабмін
Шмигаль, фото: Кабмін

"День медичного працівника можуть назвати своїм святом не тільки дипломовані лікарі, але і багато інших, яким фахівці в білих халатах подарували їх другий день народження. Зі святом вас, шановні медпрацівники", - пише Шмигаль.

Він також додав, що життя - це безцінний дар, "але іноді тільки лікарі здатні подарувати нам його несподівано". Шмигаль зазначив, що українські лікарі і є тією справжньою елітою - сформованою, а не призначеною - на яку спирається кожне суспільство, і наша, у тому числі; саме еліта завжди першою йде на війну проти лиха, піддаючи своє життя небезпеці".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Прем'єр-міністр підкреслив, що сьогоднішня війна відбувається не тільки на Сході, але і в боротьбі з коронавірусом. "Дякую всім медпрацівникам за те, що вони роблять наше суспільство людяним, здоровим, захищеним", - написав прем'єр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шмигаль запропонував українцям пізніше приходити на роботу.

Як повідомляв Знай.uа Лєсєв прокоментував заяву Шмигаля про продовження карантину.

Знай.uа писав, з-за мита на дизпаливо зросте ціна продуктів харчування і підвищиться соціальна напруженість в суспільстві.