У святковому привітанні з Днем Конституції президент Володимир Зеленський зменшив територію України на два регіони, помилившись у кількості. Відеозвернення опублікували на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

"Знаєте, зараз я перебуваю на Херсонщині. Це чудовий і мальовничий край. І нам дуже пощастило, тому що в нашій країні таких – двадцять п'ять", - заявив президент.

Варто зазначити, що відповідно до статті 133 Конституції в адміністративному відношенні територія України включає 27 регіонів — 24 області, Автономна Республіка Крим та два міста, що мають спеціальний статус - Київ і Севастополь.

"З поваги до Конституції починається громадянське суспільство. З поваги до прав кожного починається країна, яку поважає кожен. І особливо сьогодні, не лише в День Конституції, а й у День молоді, ми повинні пообіцяти собі, що передамо наступному поколінню нову країну. Країну не агресії та ненависті, а взаємної поваги, свободи та рівності", – зазначив Глава держави.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців в День Конституції і згадав про вирубку лісів – "Коли кожен з нас зрозуміє..."

Як повідомляв Знай. ua, українцям підвищать мінімальну зарплату - що буде із виплатами з 1 вересня.

Також Знай. ua писав, що прогноз погоди на день Конституції - дощі і спека, когось "бомбане" градом.