Український громадський діяч Андрій Пальчевський, який днями заявив, що збирається створити свою політичну партію, жорстко пройшовся по діям президента України Володимира Зеленського та його "слуг народу". А також він не забув і про справу колишнього президента Петра Порошенка. Пальчевський заявив, що українці втомилися терпіти злидні і несправедливість.

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Пальчевського в ефірі програми "Пульс" на 112 каналі.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Потрібно всім об'єднатися на одному — на любові до України. Ми не можемо більше ділити цю країну між собою. Якщо посадка Порошенка відбудеться, у Зеленського є шанс утримати ситуацію під контролем, але якщо вона не відбудеться, а злі язики стверджують, що вона не відбудеться, а дуже злі стверджують, що є домовленості, тепер у Зеленського буде дилема. Чим ближче американські вибори, чим менше рейтинг самого президента, тим складніше запроторити "кучерявого" експрезидента в каталажку. Бо з'ясовується, що американські політики практично кришують наших отаманів... Не було ані революції, ані гідності, після того, як вони захопили владу, ці люди, які зробили нас втричі бідніше і втратили двадцять відсотків країни. Що не було Турчинова біля керма, що не було зелених чоловічків у Криму... Всі вони кочують з табору в табір, де можна більше вкрасти, інших принципів немає. І всіх їх треба міняти, до бісової матері... і осінь це покаже", - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський зізнався, навіщо йде в політику і заявив про рішучі дії.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський розповів, які люди потрібні Україні – "З олігархами доведеться посваритися".

Знай.uа писав, українська свобода слова в небезпеці – зазначив Пальчевський, хто хоче закрити рот блогерам, сайтам і YouTube.