В останні кілька днів, харківський міський голова не поскупився на гучні заяви. Геннадій Кернес заявив, що планує знову балотуватися на посаду мера. Також Кернес дав невелике інтерв'ю для українських журналістів, в якому розповів про стосунки зі своїм колегою — мером Львова Андрієм Садовим.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Радіо Свобода".

"Я майже з усіма мерами в хороших відносинах, крім мера Львова, тому що я його не розумію. У мене з ним не склалося відразу. Ну такий він, знаєте, вуйко.", - заявив Геннадій Кернес.

До речі, про майбутніх виборах мера Харкова Геннадій Кернес також висловився коротко: "Я – так. Я піду в мери міста. Я піду на місцеві вибори з Блоком Кернеса – успішний Харків".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міський голова Харкова розповів, що у нього немає політичних амбіцій "всеукраїнського масштабу", однак він і був у списку партії "Опозиційний блок" на виборах у Верховну Раду в 2019 році.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові на посаду радника директора комунального підприємства "Харківський метрополітен" претендує Наталія Білоусова, яку називають "соратницею Кличка". Відповідну електронну декларацію кандидата на посаду радника в КП "Харківський метрополітен" подала Наталія Білоусова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комунальники Кернеса наклали велику купу під вікнами у харків'ян.

Як повідомляв Знай.uа комунальники Кернеса забили болт" на потопаючих харків'ян — дика сморід і води по коліно.

Знай.uа писав, соратник Кличка втекла від мера Києва до Кернеса - краще в метро.