Президент України Володимир Зеленський привітав Сполучені Штати Америки з Днем незалежності, який у цій країні святкують 4 липня.

Відповідний допис був оприлюднений на сторінці президента Зеленського в соціальній мережі Twitter.

"З Днем незалежності, США!

Протягом більш ніж 200 років США була колискою демократії і стала прикладом для всього світу! Ми бажаємо сил протистояти всім викликам. Україна з вами!", - йде мова у публікації.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Свої привітання Зеленський адресував Республіканській та Демократичній партіям, Сенату і Білому дому.

Слова поздоровлення, імовірно, мали бути й справді лише позитивними, але враховуючи ситуацію у США і світі, в них можна почути легкий сарказм. Виклики, з якими зіштовхнулись США у 2020 році за президента Дональда Трампа стали дуже серйозними: до смертоносної пандемії, перебіг якої ускладнений низьким рівнем соціальної допомоги і обмеженим доступом населення до медичних, додалися й масові заворушення, спричинені поліцейським свавіллям та расизмом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.