У суботу, 24 серпня, Сполучені Штати Америки привітали Україну з Днем незалежності. Про це від імені президента США Дональда Трампа повідомив держсекретар Майк Помпео.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Так, США в черговий раз заявили про "тверду підтримку" України. До того ж, у Сполучених Штатах вважають, що останні президентські і парламентські вибори показали, наскільки Україна прагне до того, щоб стати процвітаючою і демократичною країною.

"Як зазначив Президент Зеленський, використовуючи свій потенціал, Україна може стати прикладом для інших країн регіону і за його межами. Сполучені Штати підтримують Україну в цей історичний момент", - йдеться в повідомленні.

Також США заявляють, що планують не тільки розвивати співпрацю з Україною, але і допомагати в просуванні реформ, які так необхідні для поліпшення країни.

Нагадаємо, що в українській столиці проходять святкові заходи, зокрема, Хід гідності за участю президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, 24 серпня під час виступу українського президента Володимира Зеленського на Майдані до Дня Незалежності стався неприємний інцидент.

Також портал Знай.ua писав, що 24 серпня в Києві розпочався 28-й річниці Незалежності України, яка проходить у новому форматі.