Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо останнього виступу президента Володимира Зеленського. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Я з вами подивився останній виступ і моржування нашого президента у водах Одеси, де поруч з ним хлюпотіла нафта з танкера. Він, природно, взивав до совісті, якої немає, тих, хто розлив цю нафту. До розсудливості, якої, схоже теж немає, тих, хто поруч купався. Але найбільше мене вразив виступ президента на тему банків. Опускаємо, піднімаємо і знову опускаємо, але це не поплавок, не буй і навіть не труси. Хочеться сказати – наступного разу, Володимир Олександрович, ми вас обирали не тому, що ви повинні керувати банками, медициною, прокладати труби, дороги, ви повинні були підбирати розумних людей. А з цим поки не справляється поки ні президент, ні його моржеві друзі", - каже Пальчевський.

друг моржовый...

друг моржовый...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 7 juli 2020

Раніше Андрій Пальчевський, який днями заявив, що збирається створити свою політичну партію, зачепив важливу тему для кожного українця - гроші.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Зверніть увагу на хамську поведінку послів іноземних держав, які розповідають нам, якого банкіра наша держава має поставити для нашого народу. Ми вже наслухалися всіх цих грантоїдів і цих товаришів, які нам зовсім не товариші. Вони товариші наших олігархів", - говорить Пальчевський.

За його словами, екс-президент Польщі Кваснєвський - кращий друг п'ятого президента України Порошенка, раніше просив - не чіпайте Петю, тому що це порушення демократії. Хоча це саме він створив олігархічний клан в Україні.

дружки - грабители - банкиры... идиТЕ

дружки - грабители - банкиры... идиТЕ

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 2 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав, як дії влади призвели до кризи з пандемією.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський дізнався про плани Порошенко, владі варто бути напоготові.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський закликав придивитися до захисників Смолія.