Голова пропрезидентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у своїй декларації зменшив вартість свого котеджу під Києвом у 10 разів.

Так, нардеп у поданій 5 червня 2020 року декларації за 2019 рік вказав, що 27 червня 2019 року придбав будинок у селищі Віта-Поштова. Про це повідомляє Цензор.нет.

Відповідно до декларації Арахамії, будинок площею 295,7 кв. м був куплений за 983 тис. грн. За курсом НБУ на дату придбання нерухомості це було близько $37 тисяч.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Будинок депутата розташований на території садового товариства "Новита", в котеджному містечку Green Hills, що в 10 км від Києва по одеській трасі.

Зараз у селищі залишилося 11 непроданих будинків. За інформацією на сайті Green Hills, актуальні ціни на будинки площею 276-318 кв м – від $380 тисяч до $550 тисяч в залежності від проекту.

Найдешевший котедж пропонується за $180 тисяч, його площа – 119 кв. м, що більш ніж у два рази менше за площу будинку голови "Слуги народу", нібито купленого за $37 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Давид Арахамія розкритикував роботу Нацбанку, а також заявив, що глава банку Яків Смолій не виконував свої функції і "підставляв" українських бізнесменів.

Як повідомляв портал Знай.uа, "робоча баба" Корнієнка та Арахамії виходить в тренди, за епічної фразі зняли кліп.

Також портал Знай.uа писав, що кожен другий "слуга народу" – мільйонер, українці прозріли після рейтингу багатіїв.