Скандал навколо розмови керівництва партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка і Давида Арахамії поволі холоне. Тим не менш користувачі соціальних мереж продовжують "тягнути приколи" з гучного вислову "корабельна сосна".

У мережі YouTube, на каналі "Процишин Офіційний" було опубліковано пародійний ролик на відому пісню "Очарована, околдована", яку виконує Михайло Звездинський.

На відео молодий чоловік з гітарою виконує пісню для дівчини, яка в білому халаті лежить на дивані спиною до камери. Цікаво, що зі спини дівчина нагадує народного депутата Ірину Аллахвердієву.

"Зачарована, зачарована, 300 зустрічей на тиждень, "провела"... Суб'єктивно, ту мач тюнінгована, об'єктивно — робоча жінка… І сосна, ти моя корабельна", - співається в пісні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб було зрозуміло, про що йдеться, нагадаємо, що в Миколаєві голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко і нардеп Давид Арахамія перед початком виступу голови політсили обговорювали нових членів партії, в тому числі і свою колегу Ірину Аллахвердієву. У бесіді, яка потрапила на запис, нардепи говорили про енергетику Аллахвердієвої, про те, що вона "баба робоча взагалі, як корабельна сосна".

Після того, як відео було опубліковано, Корнієнко сказав, що воно було змонтовано, але перед Аллахвердієвою вибачився. Таку ж думку висловила і сама Ірина. На наступний день Корнієнко визнав, що така розмова мала місце, а також вибачився перед колегою. Більш того, за його слова "корабельна сосна" було на адресу іншої жінки, а не Аллахвердієвої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний розмова Корнієнка та Арахамії відгукнеться "Слузі народу" на місцевих виборах – Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа Арахамії та Корнієнку "прилетіло" з соцмереж за "робочу бабу" — знущався весь інтернет.

Знай.uа писав, Корнієнко відповів за "робочу бабу" і звинуватив журналістів – "Запис було змонтовано".