Руслан Стефанчук, перший віце-спікер Верховної Ради заявив, що вважає висловлювання глави партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко неприпустимими зовсім або допустимими тільки в лазні. Про це Стефанчук заявив у інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Я не схвалюю цього. Я про це говорив і Олександру. Просто сталося так, що набула розголосу, скажімо так, спілкування між хлопцями, яке не допустимо або допустимо де-то в лазні, де можна поговорити, поспілкуватися про все", — сказав він.

Стефанчук підкреслив важливість того, що Корнієнко "одразу вибачився" і зазначив, що вважає свого колегу "дуже порядною людиною".

"І, знаєте, хто не без гріха — нехай кине камінь. Але важливо не те, що ти не повинен робити помилок, ти повинен робити висновки зі своїх помилок. Я дуже глибоко переконаний, що і Давид, і Олександр зроблять висновки з своїх помилок", — підсумував він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

“Робоча баба, як корабельна сосна”. Ця фраза, вимовлена після співбесіди однієї з кандидаток на місцеві вибори представниками “Слуги Народу” Арахамией і Корнієнко, стала мемом. Відео стрімко облетіла соцмережі, і люди просто почали знущатися над невдалими “слугами”. Корнієнко вже вибачився за свої слова, але коментаторів було не зупинити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що депутат Стефанчук заснув у Раді.