Колишньому главі НБУ Якову Смолія підкинули під його будинок труну і похоронні вінки. Про це розповіла екс-чиновник у своєму Twitter.

Смолій звільнився минулого тижня з посади голови НБУ нібито за "політичного тиску". Смолій показав фото і написав під ним "без коментарів".

Прес-служба Нацбанку опублікувала дане фото в Facebook, і задали питання, коли вінки, труни і плакати з'являться біля будівлі установи або біля будинку в. о. голови Катерини Рожкової.

"Беруть участь десять з плюсом похоронних вінків, труни, плакати із звинуваченнями у всіх смертних гріхах і щось на зразок загроз. "Ця мирна "акція" (читай - вистава з поганим сценарієм) проти політики, чиновників і екс-чиновників... бінго! - Національного банку України. Є лише одне питання: коли труну і вінки з'являться під стінами НБУ і під будинком в. о. голови Катерини Рожкової? Завтра вранці? Або вже з понеділка?", - написали в НБУ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях до посту Смолія підтримали і закликали його триматися і не звертати уваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесев сказав, чого варто очікувати після відставки Смолія.

Як повідомляв Знай. ua, экс-главу НБУ Смолія "зловили" на розкішне життя.

Також Знай. ua писав, що відставка Смолія спровокувала "локдаун інвестицій".