Народний депутат від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк порахувала, скільки за один день перебування в Україні змогли заробити деякі члени наглядової ради компанії "Укрзалізниця". Таблиці нардеп опублікувала у своєму Telegram-каналі.

"Вчора на Кабміні я поставила прем'єр-міністру питання, скільки ще ми будемо годувати всіх цих людей і чому б йому не прийняти постанову про залежність зарплати топ-менеджменту підприємств від фінансових показників підприємств? У відповідь отримала роздратування і все", – написала вона.

Крістіан Кун провів в Україні 75 днів, заробивши 11,7 млн грн. Отже, за день роботи він отримував понад 156 тисяч гривень. Його колега Андреас Матьє за весь період заробив стільки ж, але провів в Україні 107 днів. У день його зарплата склала 109 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Голова наглядової ради Шевки Аджунер з 2018 по 2020 рік в Україні провів всього 267 днів, за які йому вдалося заробити 13,8 мільйонів гривень. За один робочий день таким чином він заробив 51,8 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у слуги народу Василевської-Смаглюк викрали комп'ютер прямо з кабінету.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп показала мільйонні зарплати менеджерів "Укрзалізниці".

Також Знай. ua писав, що Рада готує гучний закон.