Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко прокатав на автомобілі народну депутатку, лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко. Українська політикиня вирішила підтримати Ляшка на парламентських довиборах по 208 округу, що на Чернігівщині, і саме тому вони відправилися у робочу поїздку.

Відповідне відео Олег Ляшко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На записі можна побачити досить бадьорого "радикала", який розповідає про "мудрість і доброту серця" Тимошенко, яка підтримала його кандидатуру.

Олег Ляшко, фото: Facebook
Олег Ляшко, фото: Facebook

Ляшко зауважив, що у обох політиків пам'ять хороша, і вони пам'ятають, "як хто кого називав" і вже вибачилися один перед одним.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Між колишнім членом "Батьківщини" і її лідеркою й справді були конфлікти: у ході одного з них голова "радикалів" навіть назвав Юлію Володимирівну "московською зозулею", а вона його - "Бобіком чихуахуа".

"Сильні люди повинні об'єднуватися", - наголосив Ляшко.

Також політик підкреслив, що саме він управляє транспортним засобом, а отже Тимошенко виразила йому особливу довіру. "Навіть Юлія Тимошенко довіряє, щоб я її провіз", - сказав Ляшко на відео..

Голова "Батьківщини" виразила свою мотивацію у підтримці Ляшка: "Люди не задоволені медичною реформою". За її спостереженнями, народ не бачать змін і дуже розчарований новою владою.

Geplaatst door Олег Ляшко op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко в білосніжному вбранні засікли поруч із Ляшком.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталося непередбачене.